20150318

V A A L E A N PUNAISTA

3 ASUAA | TAKKI VERO MODA , KAULAKORU , SHORTSIT & PAITA H&M , KAULUSPAITA GINA TRICOT

Kevään ekat asu kuvat on nyt siis purkissa (jes). Meininki on aika vaaleanpunaista, niin seiniä, kuin pään sisältäkin. En ala sen enempää asioita hypettelemään, mutta täällä puolella ruutua kaikki on erittäin jees just nyt! 

Mulla alkaa tulevana Maanantaina työharjoittelu. Kestoa sillä taitaa olla noin kolme viikkoa (asiasta kun ei oo vielä sen tarkemmin sovittu) ja ootan kyllä aika intona sitä. Ajattelin kuitenkin asian näin suht ajoissa ilmottaa, sillä en todellakaan osaa sanoa mun jaksamis tasosta niiden töiden ulkopuolella. Tän on siis tarkotus olla pieni varoituksen sana, että tuleeko postauksia sinä aikana. En tiedä, mutta päätin, että kun 100 lukijaa lyödään läpi täällä blogin puolella, niin aion toteuttaa kliseisen kysymys postauksen. Luultavasti kyllä videon muodossa. 

Mä kuitenkin aion palailla teille vielä tän viikon aikana ainakin musa juttujen parissa, & rupatella vähän pidemmin niitä kuulumisia. Joten palaillaan pian!
Mitäs dikkaatte asusta? 

16 CMNT/S:

 1. Voi ihana Joanna♥

  ReplyDelete
 2. Mahtava fiilis näissä kuvissa, varsinkin tos ekassa! :-) Ja kiva asu <3

  therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi jee kiitos :-) koitan tässä parantaa tai siis tuoda näihin fiilistä samalla, ettei ois vaan mitäänsanomattomia asukuvia :__) kiva jos siinä oon onnistunu! kiitos <3

   Delete
 3. Mikä läppäri sulla on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos tää oli suunnattu siihen kysymyspostaukseen, niin siihen tulee erikseen sitte ohjeet kun 100 lukijaa tulee täyteen :)
   Mutta mun läppäri on ACERin tällänen vaaleansininen, en tiedä tän mallin nimeä :--D

   Delete
 4. luulin että sä jo valmistuit? mikä harjottelu sulla vielä on ja kuin se on noin lyhyt?:oo kiva asu btw!!:--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo siis niinhän mun kaikenjärjen mukaan olis pitäny viime keväänä valmmistuu, mutten päässy sitä loppunäyttöä sillon läpi. Ja nyt valmistuminen venyny, koska ei meinannu millään löytyy vapaata työharkka paikkaa :--D eli loppunäyttöä vaille valmis tutkinto :) oon 3 viikkoa työharkassa, sitse on ohi. & kiitos paljon <3

   Delete
 5. ihania kuvia ja ihana asu ! :---)

  ReplyDelete
 6. IHANAAA asu!! ♥ varsinkin tuo takki on tosi cool B)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon hihi :3 oon iteki tykästyny siihen ihan superisti!

   Delete

 

JOAZZA | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet