20150314

O L Y M P U S | KUVA&KAMERA

Tasan viikko sitten @Olympussuomi & @KAUAScreative järkkäs yhteistyössä pienehkön instamiitin, johon siis pystyi ilmottautumaan instagramissa. En nyt pidä itseäni millään tavalla yhtä lahjakkaana tapauksena, kuin mitä kukaan näistä paikalla olleista oli. Mutta oon aktiivinen instagramin päivittelijä, ja todella kiinnostunut valokuvauksesta, joten päätin osallistua messiin!

Ilmottautuminen oli siis sen takia, kun meistä jokainen ryhmän jäsen sai testailuun ton OlympusOMD E-M1 kameran, joka oli muuten aika sik juttu. Tän postauksen kaikki kuvat siis on mun ottamia  tolla kyseisellä kameralla. Mitä mieltä ootte kuvista?
yyy Nää kaikki kuvat on otettu Pasilan Vanhalla ratapihalla tai sitten niissä tunneleissa. Ekana kun kokeiltiin tota savupommeilla leikkimistä, ni olin vaan niin lumoutunu, etten pystyny ekalla erällä nappaamaan yhtäkään fotoa. Noi on jotenkin niin siistejä juttuja, että ollaan paremman puoliskon kanssa kyl mietitty, että pakko käydä itekkin ostamassa. @konstalinkola näkyykin tuola taustalla hiippailemassa. Hän on ehdottomasti yksi mun lemppareista  instagram käyttäjistä & itseasiassa asustelee myös Järvenpäässä!

Sitten käytiin nappailees kuvia tuola junien välissä. Noikin niin siistejä kyllä, että pakko mennä joskus valosaan aikaan ehdottomasti uudestaan näpsäsemään fotoja!

Sitten vikana mentiin noihin hylättyihin raidetunneleihin mitkä on ihan tossa Pasilan aseman kupeessa. Opin niin paljon uusia kikkoja valolla leikkimiseen tuolla kyllä. Harjoittelemista on vielä vaikka kuinka, että niistä sais tosi makeita omasta mielestä, mutta jostain sitä on aloitettava. Nää tais kaikki olla pitkällä valotusajalla otettuja, mut opin myös olympuksessa olevista ekstra jutuista, millä sai oikeesti aika tosi makeita otoksia, niin todella paljon!
KOO Koko reissu oli siis ihan mahtava & onnistunnu ainakin mun mielestä. Sain paljon uusia oppeja ja näin erilaisia tapoja ottaa kuvia, että jo pelkästään kokemuksena ihan huikee reissu. Sitten ku kelailee, että pääsin näkemään kaikki ne kasvot kenen kädenjälkeä ihailen suuresti ja pääset näkemään miten ne kaikki kuvat syntyy. Todellakin ikimuistonen kokemus!

& mainittakoot vielä, että oli huikeeta päästä testaamaan jotain uutta kameraa. Onhan mulla mun ihan eka järkkäri ollu Olympus, mut tuntuu et oon niin jämähtäny Canoniin ni oli hauska testailla välillä jotakin toista ja hypätä hetkeks pois mukavuusalueelta niien tuttujen asetusten ympäriltä. Kiitos siis vielä järkkääjille tosi onnistuneesta reissusta. & toivottavasti näitä keissejä tulee kesällä vielä paljon lisää!

Voisin muuten joskus tehä näihin instagram juttuihin liittyen jotain postausta. Kuvien muokkaus? Lemppari instakäyttikset? Mikä teitä kiinnostais?
KAA
Instagram 

3 CMNT/S:

 1. Tää postaus on siis toteutettu ihan omasta tahdosta. Ei oo maksettu, eikä siinämielessä yhteistyössä tehty.

  ReplyDelete
 2. Instagramn jutut kiinnostais! Just semmoset, että miten muokkaat kuvia, millasia kuvia tykkäät katella ja lemppari käyttäjät yms :)
  Aurinkoista päivää sinulle <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. hei ihan mahtavaa jos kiinnostusta löytyy :) noi kuitenki sellasia aiheita, josta oliski tosi hauska höpötellä :) aurinkoista päivää sinnekkin!

   Delete

 

JOAZZA | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet