20150313

MEKKO K R I I S I ?!

Kuten viimepostauksessa kerkesinkin jo hypetellä, on kevät tekemässä tuloaan, ja pian onkin jo kesä. Mitä kesä sitten meinaa? No meikälle todella monia juhlia ainakin, sekä tottakai omaa valmistumista. Mekoille olisi siis käyttöä kyllä ehdottomasti. Varsinkin kun jokainen nainen tietää sen mainitsemattoman säännön: samaa mekkoa ei vaan voi käyttää kahdissa juhlissa!? Tää on yks niistä monista naisen ajattelutavoista, jotka ei vaan uppoo tämän tytön päähän, mutta hyvin oon sitä ainakin osannut noudattaa (paitsi se lemppari viininpunanen mekko, joka on eksynyt päälle vähintään viidissä juhlissa, se on poikkeustapaus).
Minkäkölaista mekkoa mä sitten etin mun valmistujais mekoksi?


Tässä yläpuolella on ainakin sellanen vaihtoehtoinen ehdokas, mielellään tosin havittelisin sitä ehkä vihreään taittavana, tai sitten viininpunaisena yksilönä. Toi malli on sellanen, mitä oon itseasiassa havitellut jo pitkään, mutta tuntuu että aina ne on just sillon loppu kaupoista, kun sellaista tarvitsisin. Yks on kans ollut sellanen perus puuterinvärinen yksilö, mutta että jollain tavalla selkä jäisi avonaiseksi kauniisti. Vielä tosin sitä vaihtoehtoa en oo missään kaupassa kohdannut. Jos te ootte, niin ois ihan mahtavaa jos linkittelisitte sen tyylisiä mekkoja tohon alas!

Sitten tästä alapuolelta suosisin kaikista mieluiten tätä ensimmäistä. Jotenkin niin simppeli, mutta niin kaunis ja naisellinen yksilö että sen voisin jopa huolia päälleni! & kun pitää tätä naisen ideologiaa yllä, niin tuo mekko olisi myös sellainen vaihtoehto, joka varmasti sujahtaisi helposti meidän suvussa ainakin monen naisen päälle ilman vastaväitteitä. Mutta siis onhan nää kaikki vaihtoehdot aivan ihania, mikä niistä on teijän lemppari?

Kuvat Tapahtuman FB-sivuilta

Kuitenkin mulla oli teille mekkoja tarvitseville naisille pieni vinkkauskin mielessä! Nimittäin pistäkääs päivämäärä 11.4 ylös kalentereihinne & suunnatkaa silloin Wanhalle Ylioppilastalolle asap. Kyseisenä päivänä nimittäin sieltä saattaa löytyä just teidän unelmien mekko kesän rientoihin, tai miksei vaikka omiin häihinkin kun mekkojen maahantuojat kokoavat "pienen" mekko outletin paikan päälle. Jos kiinnostuit asiasta, tai kelailet että sille mekolle tosiaan olisi tarvetta, niin lisää tietoa ja infoja, sekä näitä upeita mekko vaihtoehtoja löydät tapahtuman Facebook -sivulta. Mä ainakin ajattelin mennä tsekkailemaan tarjontaa paikanpäälle, niin kivoja vaihtoehtoja ainakin tuolla fb puolella näytti olevan!

Toivottavasti tästä jollekkin oli apua. Ja hei, minkälainen on se sun unelma mekko?
Palaillaan viimeistään huomenna! Mulla on nyt kunnon draivi päällä tän bloggaamisen kanssa haha.

4 CMNT/S:

 1. Mä olen haaveillut tommosesta ylimmäisen mekon helmasta jo pitkään. Noista alemmista kuvista toi eka on mun suosikki! Mekkojen hommaaminen on aina yhtä tuskaa ja just kun sen ensimmäisen kerran jälkeen tulee se fiilis "en mä voi tätä enään laittaa." :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. we have a seim teist my frend ;) haha. jajep, mekkojen hommaaminen on kyllä a) yks iso prosessi b) niin turhauttavaa, kun ei niitä löydy ikinä mistään D:

   Delete
 2. *kaksissa juhlissa
  *viisissä juhlissa

  Pus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos avustuksesta xd ihmeellinen tää meidän äidinkieli!

   Delete

 

JOAZZA | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet