20150320

MONITAITURI V I D E O I D E N T E K I J Ä

Minähän siis olen vlogaaja / vloggaaja / teen videoita Youtubeen, & tahdon kyllä sitä tuoda täällä blogissakin esiin. Siispä aikomukseni on suositella teille hyviä videoiden tekijöitä aina sillon tällöin myös, jotka siis mun mielestäni ansaitsevat ne menetetyt minuutit ruudun ääressä. Ajattelin aloittaa esittelemällä mun ihan all time favoriten suomalaisista Youtubettajista: Timo Wilderness, olkaa hyvä!
 

Timo on äänittänyt itse suurimman osan taustamusiikeistaa, hänellä on erikoinen tapa editoida ja tehdä videoita, sisältö on mielenkiintoista, erilaista & videot ovat lyhyitä ja ytimekkäitä. Timo puhuu videoillaan sujuvaa englantia niinkuin huomasitte, sekä ääni on erittäin miellyttävää kuunneltavaa. Mitä sitä sen enempiä kehumaan? Timo on viihdyttävää katseltavaa & ehdottomasti jos tykkäsit videoita, niin käy ihmeessä katsomassa lisää videoita TÄÄLTÄ & tilaamassa kanava!

 Timo oli myös viime kesänä Baronan Maailmanmatkaaja2014 & kävi aika mielenkiintosissa paikoissa, sekä sai mielenkiintosta materiaalia aikaseksi erilaisista maista. Ehdottomasti kannattaa käydä katsastamassa myös ne kaikki videot TÄÄLTÄ! (tässä alapuolella yksi siis näistä)

 
Eihän siinä. Laitelkaas tohon alapuolelle mielipidettä tälläisistä postauksista, & mä tahon toivottaa nyt kaikille ihanaa Perjantaita!

2 CMNT/S:

  1. Timoooo <3 te molemmat ootte ihan mun suosikki vlogaajia!<3

    ReplyDelete

 

JOAZZA | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet