20150323

P U R K I S S A

Ai mikäkö? No viime viikko. Huh, onneks se on ohi. Vaikka kyllä sitä tuli tehtyä kaikenlaista laidasta laitaan. En oo koskaan tehnyt tälläistä "tapahtui edellisviikolla" postauksia, ja kun noita ig kuviakin oli kertyny ihan hauskasti, niin korkataas tälläinen postaus sitten tähän väliin:
burgee Moni saattaa kaukaisesti muistaa Axsin, joka vielä pyöri mun blogin kuvissa aktiivisesti muutama vuos sitten. No, kaikki ei kestä aina ikuisesti, mut onneks meidän ystävyys on sellainen. Ei muutaman vuoden hiljaisuus meitä estä olemasta yhtä. Sanonta: Se minkä taaksensa jättää, sen edestään löytää on totta. & mä olen helvetin onnellinen että se on niin! Niinja mistä tää kuva? No tietenkin viikonloppuna järkätystä Helsinki Street Food -tapahtumasta, & voi jummi jammi että oli hyvää vegeruokaa!
9 Mä oon viimeviikot myös viettänyt tosi paljon aikaa paremman puoliskon kanssa Helsingissä seikkailen ympäriinsä auringon täyttämillä kaduilla. Kaksi viikkoa aurinkoa teki kyllä niin hyvää & ihmisten naamoillakin näkyi hymyä, wau! Nythän asiat ei oo enää niin kivasti. Tälläkin hetkellä tuola pihalla sataa taivaan täydeltä räntää, pliis!

Mut on kyllä jännä, miten yksi valopallo taivaalla saa mielen niin korkeelle. Mä oon tuntenut suunnatonta hyvää oloa, onnellisuutta ja nähnyt pelkkää v a a l e a n p u n a - i s t a  nää viimeviikot. En voi käsittää edes sitä, miten mun elämästä ykskaks sen kaiken harmauden keskellä tulikin näin onnellista, & mä tajusin kuinka upeita ihmisiä oonkaan elämääni saanut. Korvaamattomia yksilöitä, pus!
0 Oon käynyt paljon kuvailemassa erilaisten ihmisten kanssa erilaisia kuvia, koska mun blogi inspis on oikeesti nyt niin korkeella etten ehkä kestä! Me ollaan ton paremmankin puoliskon kanssa ajateltu jakaa teille täällä vaikka mitä kivoja juttuja, & kertoa meidän hauskoista reissuista mitä toteutetaan tässä keväällä myös videoiden muodossa.

Mutta olis musta edelleen tosi kiva, jos kertoisitte mitä te tahtoisitte täällä nähdä? Musta on ihanaa, kun täällä on alkanut aktiivinen kommentoiti, ja toivottavasti sitä tullaan näkemään jatkossakin! Ihanaa myös nähdä, että te ootte olleet innoissanne näistä uudenlaisista postauksista, uudesta musta & kaikesta mitä siihen sisältyy. Se pitää myös mun inspiraation ja motivaation tänne kirjoittelua kohtaan korkeella. Kiitos siis jokaiselle, joka on tänne eksynyt & muistanut mua ihanilla kommenteilla, sydän! 8Meijän kullannupulta vietiin miehyys tossa muutama viikko takaperin, & tollasen muovihärpäkkeen kanssa se on täällä nyt juoksennellut pitkin poikin seiniin törmäillen. Tuntuu ettei eddie edes oo tiedostanut, että sillä tollanen kaulanympärillä on.

Sitten monia varmaan kiinnostaa tää työharjottelu homma. Ainakin monia se mietitytti, että enkömä muka ollutkaan jo valmistunut? Joo siis en oo valmistunut vielä. Mutta jos tästä työharkasta, joka tänään alkoi, niin selvitään. Voin vihdoin sanoa olevani valmis lähihoitaja. Huh, onhan se ollut reissu, ja matkalla sattunut vaikka mitä, mutta helpotus on kyllä aika suuri kun tiedän, että enää kolmeviikkoa & sitten se on ohi! Mutta jos teillä siis on jotain kysymyksiä liittyen tähän mun työharjoittelu hommaan, niin vastaan kyllä niihin ilomielin. Musta ehkä siisteintä ikinä on se, että mun ohjaaja on ekaa kertaa ikinä mies! Uudet näkökulmat on aina niin siistiä koettavaa, että oon tästä työharjoittelusta aidosti & oikeasti innoissani.
7 Mutta joo eihän tää edesmennyt viikko oo ollut mitään ruusuilla tanssimista. Viikko alkoi sillä, että jumituttiin iltakasilta hissiin. Eihän me kyllä voitu asialle muuta kuin nauraa, mutta eihän se nyt ihan kovin hauskaakaan ollut 40 minuuttia venailla, että joku tulisi meitä sieltä pois auttamaan. Jos oisin yksin jäänyt jumiin hissiin, olis paniikki ollut kyllä taattu. Oottekste koskaan jäänyt jumiin hissiin?

Niinja, eihän siinä todellakaan ollut kaikki! Muutama päivä myöhemmin nimittäin heräsin tähän toisessa kuvassa näkyvään pieneen ylläriin, minkä rakas kullanuppuni oli minulle ihan rakkaudella vääntänyt siihen jalan viereen... Teksti ehkä kertoo ihan tarpeeksi mun sen hetken fiiliksestä...


Kuvat mun instagramista:


Siinä se nyt pähkinänkuoressa! Tää viikko menee aikalailla kesätöiden haussa, asuntohommissa, videoidenteossa, työharjoittelussa sekä viikonlopuks tahtoisin kyllä päästä toiseen kotiin Helsinkiin. Postauksista en siis tiedä, mutta toivottavasti sellanen tulee mahdollisimman nopsaan. Hei tosi kivaa viikkoa jokaiselle & kertokaa ihmeessä mitä teille kuuluu? :-)

2 CMNT/S:

  1. mahtava tää uus blogi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ihana kuulla että tykkäät :) se pitää motivaatiota tähän touhuun kyllä yllä kun saa tälläisiä kommentteja <3

      Delete

 

JOAZZA | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet