20150312

A U R I N K O I N E N ONNELLINEN

IMG_0487

Täällä yksi onnellinen kylpee auringonsäteiden alla, ja valmistautuu tän päivän kivoihin juttuihin!

 - Ohjelmassa olisi siis haastattelua & kuvauksia. Onneksi kerrankin ne tapahtuu omalla paikkakunnalla, niin ei tarvitse lähteä reissailemaan. Siitä haastattelusta tuutte varmasti kuulemaan lisää sen ilmestyessä.  Odotan kyllä innolla, sillä haastattelija on mulle somesta todella tuttu kasvo, ja ihailen hänen kädenjälkeään kyllä suuresti!

 - Tänään olisi myös Indiedaysin järkkäämät kemut kasvitieteellisessä puutarhassa, mutta mietin vielä muutaman kerran ennenkuin teen lopullisen päätöksen sinne lähdöstä. Olishan se tosi jees homma, mutta seuralaista mä sinne kyllä kaipaisin jos sinne lähtisin.

-  Pistetään myös taas tavaraa FB -kirppiksille tänään mamman kanssa. Oon niin koukussa noihin fb kirppareihin etten pahemmasta tiedä. Valehtelematta viettelen varmaan vähintään tunnin vuorokaudesta selaten monia eri kirppareita fb:ssä. Ne vaan on niin helppoja, etten ehkä kestä! On vaan niin helppoa ottaa puhelimella kuva tuotteesta, laittaa se hinnan kera sinne & seuraavana päivänä joku tuleekin jo hakemaan sen viimeistään pois. Käyttääks teistä monet näitä kirppareita? Onks jotain, jota ehdottomasti suosittelette? Ite voin ainakin vinkata ton Kallio kierrättää kirpparin FB:ssä, niin ihania juttuja!

- Tänään myös starttaa vihdoin munkin lenkkeilykausi. Oon nyt pitkittänyt sen starttaamista, koska teillä on ollut niin liukasta. Mutta tänään se ei enää auta tekosyyksi, vaan aion oikeasti lähteä juoksemaan.

IMG_0495

En kyllä yhtään jaksais venailla kesää enää. Meillä on ton paremman puoliskon kanssa niin siistejä juttuja suunniteilla enskesää ajatellen. Pitäis vaan osata elää tää kevät nyt ensin hetkessä, koska onhan meillä tulossa vaikka mitä siistejä juttuja tän tulevan keväänkin aikana. Mutta kyllä se on myönnettävä, että onhan tässä jo ihan kauhee hinku reissuun, sekä kauhea ikävä tottakai niitä sortsetja ilman sukkahousuja yyy.

No, ei auta. Onneksi ulkona silti paistaa äiti aurinko! Musta tuntuu, että ainakun aurinko paistaa, niin mun kroppa oikeen imee sitä energiaa itseensä että sitten jaksaa taas muutaman päivän ilman. Ja kun kuuntelen tota yllä olevaa kappaletta kuulokkeista ja käppäilen tuola ulkona, tulee väkisinkin sellanen kestohymy. Kyllä se kesä sieltä tulee kovaa vauhtia!

 Taas mä jäin jaarittelemaan tänne, vaikka mun pitäis kohta olla jo menossa jossain ihan muualla. Hei hyvää Torstaita jengi, palaillaan pian!

2 CMNT/S:

 1. niin ihania kuvia! olis pari kysymystä.. mitkä on sun lempiblogis? mistä ostat vaattees?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos paljon! :)

   lemppariblogeihin kuuluu angelica blick, christa könönen, The next episode & and she grew up tällähetkellä :)
   & vaatteet ostan sieltä mistä niitä nyt vaan löytyy, mutta jos yksittäinen kauppa pitäs mainita, niin carlings on se mistä varmasti kaikista eniten löydän. Mut mulle käy myös H&M, Monki & ainakin bikbok , ne kuuluu myös lemppareihin, jotka pitää aina päästä kiertämään :)

   Delete

 

JOAZZA | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet