20150821

YLEISESTI FLOWSTA

Ajattelin omistaa vielä tän postauksen Flowlle. Tällä kertaa vähän kertoilla mielipiteitä yleisesti kyseisistä festareista noin niiku omasta näkökulmasta + tottakai vähän näiden tunnelmallisempien kuvien kera (ei muuten yhtään lohduta tätä mun Flow masennusta nää otokset). Kertokaa ihmeessä kommentteihin teidän omia mielipiteitä/ajatuksia kyseisistä aihe-alueista, olitteko samaa mieltä näiden juttujen kohdalla? 

floy

YLEISILME
Jo ensimmäiset kuvat varmasti loi teille sen tunnelmallisen fiiliksen: Valo_taide_teoksia joka puolella = festarit mun makuun! Tänä vuonna kuuleman mukaan Flow oli vielä entistä enemmän panostanut festareiden yleisilmeeseen & huhhuh mä vaan sanon! Flown yleisilmeestä oon kuullu niin paljon, että se oli lähes yks kokonainen syy sille miksi suostuin maksamaan lipusta oikeestaan, ja kyllä mä ainakin omasta mielestäni sain kokonaisuudessaan rahoilleni vastinetta!

Se on kyllä fakta, että fiilis ei välity lähes yhtään näistä kuvista - ainakaan siihen nähden mitä se todellisuudessaan oli. Vain kokemalla sen tuntee oikeesti, ja ehdottomasti palaan takasin ensvuonna fiilistelemään tota näkyä & tsekkaamaan mihin suuntaan sitä lähdetään viemään. Alue kuitenkin itsessään - siis tuo kattila halln alue on mielenkiintonen, mutta kun se vielä koristellaan.. huhhuh en löydä vaan sanoja kuvailemaan sitä epätodellista fiilistä mitä mä koin!

IMG_3993 
RUOKA
Yksi suuri kriteeri myös siihen miksi kyseislle festareille suuntasin: RUOKA. Olin kuullut rutkasti niin positiivista palautetta, että kun Flowssa saa kaikkea muutakin kuin makkaraperunoita & ruoka on niin paljon laadukkaampaa & erilaista, kun normaaleilla festareilla. NOH tie naisen sydämeen käy vatsan kautta & Flow onnistu siinä täy-del-li-ses-ti. Siis varastamaan mun sydämen.

Kauhean montaa paikkaa ei kerennyt käydä kokeilemassa omasta mielestä liian pitkien jonojen takia, mutta kaikki paikat käytiin kuitenkin läpi että mitä sellä olikaan oikein tarjolla & ainakin omaan korvaan tarjonta oli todella laajaa & jopa terveellistä (isoa plussaa myös annosten sopivasta koosta)!
Kattauksia oli raakaruuasta sinne perinteisiin burgereihin - kasviksesta lihaisiin vaihtoehtoihin, joten valittamisen varaa ei kyllä ollut.

IMG_4011 IMG_4027 IMG_4025 
 KEIKAT & NIIDEN JÄRJESTELY
 Oli tehty oikeastaan aika miellyttävästi. Eri telttoihin/keikka paikkoihin ei ollut pitkät kävelymatkat, mutta silti musa ei kuulunut lähelle toisia telttoja = miellyttävää mun mielestä. Kaikki kulki ajallaan eteenpän & ainakin ne keikat, joita itse menin katsomaan oli hyvin onnistuneita sekä viihdyttäviä.

Tottakai suomalainen voisi valittaa siitä ihmisten paljoudesta, jonka takia niin  moni jäi telttojen ulkopuolelle/seinien toisellepuolen uikuttaen kuuntelemaan sitä jota oli tullut katsomaan, mutta mun mielestä noikin on vain niitä asennoitumisjuttuja. Koska kyllä me päästiin tunkemalla helposti aina lähes eturiviin asti, jos niin oltaisiin tahdottu tehdä.

Nää kuvat on esimerkiks Tyler, The Creatorin keikalta & pakko sanoa, että Tyler veti kyllä kovimmat lavaesiintymiset heti Floreche + Machinen jälkeen.
Molemmat otti yleisön aivan todella mahtavasti mukaan, vaikka joutu sielä lapparin teltan alla kyllä kieltämättä vähän pelkäämäänkin, kun lähes puolet teltasta oli suurta moshpittiä Tylerin aikana. Mä kylläkin tiesin etukäteen, että mitä siellä olisi vastassa. Mahtavia vetoja oli kyllä kummatkin. Florenchen lavakarisma oli kans jotain niin huikeeta, ettei sitä sanoiksikaan pysty pukemaan. Tykkäsin kovin!

IMG_4117
 
Enhän mä mikään Flow konkari ole yhden käynti kerran jälkeen, mutta listasin tähän postaukseen siis niitä asioita mistä uskon jonkun olevan kiinnostunut.
Ja jos joku jäi vielä mietityttämään, niin vastailen mieluusti kysymyksiinne kommenteissa. Lisäksi ois kiva tietää mitä tykkäisitte kyseisestä postauksesta?

Tätä oli ainakin hauska tehdä. Videota kuvattiin myös tosi paljon, joten sellaistakin on jossain kohtiin tiedossa, Stay tuned!

IMG_3997

4 CMNT/S:

 1. ääääää ihan järkyttävä kaipuu Flowhun takasin <3 Toi Tyler, The creator oli ihan sika hyvä, varsinkin se kun mentiin alas ja kaikki hyppäs samaan aikaan ilmaan ahh parasta! Florence nyt oli täydellinen tietenkin eihän sitä voi ees melkeempä verrata muihin :-D Tosi kiva tää postaus tykkään tosi paljon kuulla aina mitä muutkin on mieltä jutuista mitä on itekkin kokenut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo siis tiesin kyllä et tyler ottaa tosi hyvin yleisön mukaa, mut en oo koskaa nähny noi hyvää showta keneltäkää räppäriltä ni kyllse jäi mieleen ehdottomasti! & hei ihanaa että kerroit mielipiteen tästä postauksesta ni tietää, että näitä voi jatkossakin tehdä! :)

   Delete
 2. Kaikki kyllä totta! Tyler oli vähä liian agressiivista rappia mun mieleen, kuunneltiin sitä sielä teltan perällä jonku aikaan :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha siinä oot kylä oikeessa! mutta näkisitpä vaa millasii keikkoi ne on tuola ulkomailla, toi oli nimittäi ihan lällyä meininkiä :D meki oltiiin melkee eturivissä, mut sit muistettii et ainii, jengi heitää kohta himmeet moshpitit päälle, ni juostiin aika nopeesti teltan puoleenvälii :D

   Delete

 

JOAZZA | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet