20150826

HEI H E I MITÄ KUULUU ?

katsekaks

Nyt olis aika istahtaa hetkeks aloilleen & miettiä viime aikasia tapahtumia. En mä siis niistä nyt kauheen konkreettisesti kerro vielä, kun postauksia on tulossa vaikka millä mitalla edesmenneestä kesästä.. Niin mikä ihmeen kesä, kun ei mulla missään kohtiin oo ollut sellasta varsinaista kesä moodia johtuen näistä kylmistä keleistä.

Mistä sen sitte huomaa? No, nythän tässä on saatu nauttia ihanista helle keleistä viimiset kaksi viikkoa, mutta mä en vaan oo osannut hakeutua pihalle kauppaa pidemmälle, kun en vaan jotenkin oo osannut totuttaa mieltä siihen ajatukseen, että hitto vie siellä tosiaan ois nyt sitä kauan kaivattua lämpöä.

Tottakai työtkin on näitä juttuja vaikeuttanut, sillä mulla on ollut tässä ihan kivasti sijaishommia jossa ei kyllä todellakaan oo mitään valittamista. Musta on ollut ihana tehdä välillä jotain muutakin, kun vaan olla.

äää

Pidin koko heinäkuun tarkoituksellisesti vapaata, kun tolla paremmalla puoliskolla oli silloin se virallinen kesäloma, ja tahdoin kyllä ottaa kaiken ilon irti siitä, että kerkes kunnolla ottamaan aikaa toiselle.

& kyllähän me paljon saatiin aikasekski. Kierrettiin kahet festarit, vähintään kymmenet ilmaistapahtumat, syötiin hyvin, liikuttiin paljon, juhlittiin varmaan monta kertaa enemmän & otettiin ihan rennosti vaan ja nautittiin.

Tää kesä ei ollut mikään tapahtumarikkain verrattuna siihen miten yleensä tykkään kesällä mennä, mutta ihan hyvä oli kerrankin viettää se näinkin. Päällimmäisenä mulla on mielessä varmaan paras juhannus ikinä mökkeillessä & tuo muutaman viikon takainen FLOW sekä moni moni pieni hetki joista tulette varmasti kuulemaan tässä tulevien viikkojen aikana kun alan näitä menneen kesän kuvia julkaisemaan teille näin #tb:nä haha, toivottavasti nautitte!

Nää kuvat on esimerkiksi ihan kesäkuun ekalta viikolta, mutta en vaan jotenkin oo tiennyt näille mitään paikkaa, niin ei näitä ole koskaan tullut julkaistua. Nyt niille kuitenkin löytyi sopiva rakonen. :)

Mitä teille kuuluu? Miten meni kesä & mitä siitä jäi mieleen parhaiten?

ppp3

Blogi & sen kehittäminen, tapa miten tahdon kirjoittaa, minkälaisia kuvia tahdon julkaista ja kaikki sen ympärillä on ollut paljon mun mielessä kesän aikana. En oo edelleenkään ihan varma siitä, mutta toivon asioiden selviävän mulle tässä kehittymisen aikana sekä ajan kuluessa sen oikeen kirjottamis tyylin löytyvän.

Oon kirjottanut vihkoon ideoita joita toteuttaa & joista mun tekee mieli kirjoittaa teillekkin, mutta teidän ideat on myös aina tervetulleita ja kuulisin niitä mieluusti aina kun niitä teillä mieleen putkahtelee. Just let me know jos kiinnostaa kuulla esimerkiksi johonkin asiaan mun näkökulmani, niin katsotaan onko mulla sellaista hah!

Mutta, eköhän siinä ollut nyt taas yksi iso kivi vähemmän sydämeltä pois. Mun olis jo ajat sitten pitänyt olla suihkussa ja valmistautumassa keskustaan lähtöön treffaamaan KATSKUA apua! Joten parempi jos juoksen nyt. Palaillaan piakkoin. :)

4 CMNT/S:

 1. voiii, niin kauniita kuvia susta! ♥

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia ja mulla on ollu ainaki super kesä tänä vuonna! Oli ihana nähdä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin oli! & niin on sulla kyllä ollut mau <3

   Delete

 

JOAZZA | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet