20150819

MULLA OLI HYVÄ F L O W

Festarit on vaan ihmisen parasta aikaa oikeesti! Mutta on kyllä pakko myöntää, että Flowssa tunsi olevansa enemmän elossa, kun missään muilla käydyillä festareilla. Saman henkiset ihmiset ympärillä, niin paljon onnellisuutta, taidetta, lemppari artisteja ja lista vaan vois jatkua loputtomiin.
 Tubeconin takia mun lauantai Flowssa oli aivan liian lyhyt, mutta silti niin onnellisuuden täyteinen. 

IMG_4049 IMG_4055 IMG_4042 IMG_4057

Lauantai/Sunnuntai lipulla päästiin tsekkaamaan monta lempparia, kuten Paperi T (edelleen harmittaa, etten päässyt katsomaan Reinoa, koska nää herrat esiinty samaan aikaan), Years & Years, Pet Shop Boys, Tyler. The Creator, Beckiä vähäsen, Florence + The Machine & Tove Lo tarkoituksellisesti, mutta sitten eksyttiin muutamiin muihinkin esityksiin ihan sattumalta, joista meillä ei ollut mitään tietoa.

Artistikattaus oli mulle todella mieleinen, vaikka suurin syy miksi lipun kyseiselle festarille ostin oli Florence + The machinen näkeminen & sitten se yleinen tapahtuman kokeminen (Flow on aina kiehtonut mua nimenomaan sen fiiliksensä takia).

IMG_4074

Oli myös omalla tavallaan hauska, kun joka nurkan takana oli joku tuttu naama kelle moikata. Nää on just sellaset festarit mihin vois ihan hyvin lähteä vaikka yksin, kun on niin paljon tuttuja, että ihan helposti vois vaan mennä porukasta porukkaan, kun vanhan poppoon hävittää - oon huomannu myös muiden bloggaajien ajattelevan samoin kyseisistä festareista. Pitäskö siis ensvuonna olla kreisi & lähteä ihan vaan yksin?

Oliks teistä monet Flowssa & mitä tykkäsitte? Ketä menitte kuuntelemaan?

4 CMNT/S:

 1. En päässyt tänäkään vuonna, kun poikaystävän äiti oli käymässä. Mutta olisin mennyt katsomaan Alt-J, Belle & Sebastian, Regina ja Florencea :--) ehkä ens vuonna parempi tuuri ja enemmän hyviä esiintyjiä

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo toivosin jotain john mayeriä ensvuodeks, se olis ehkä siisteintä ikinä! alt-j :n olisin kanssa tahtonu nähä ja reginan myös. mutta jostain syystä ne jäi välistä. lisäks major lazer olis kiinnostanu, mutta liput oli vaan la-su.

   toivottavasti pääset ensvuonna! :)

   Delete
 2. ah florence & the machine, voisin fiilistellä sitä vaikka viikon putkeen ♥ ihan super ihania kuvia sulla täs postauksessa! :-)

  ReplyDelete

 

JOAZZA | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet