20150827

MENOVINKKI VEGAANISTEN HERKKUJEN YSTÄVILLE & KOKEILUNHALUISILLE

IMG_4264

Ootko koskaan maistanut vegaanista jäätelöä? Nyt olis sellasia herkkuja tarjolla tämän viikon ajan Ravintola helmessä, kun mun kamut pisti tämän viikon ajaksi pystyyn POP UP -jätskibaarin. Kirjaimellisesti.

POPUP2 POPUP4
Mä itse henkilökohtaisesti en siis ollut koskaan aikaisemmin maistanut, ja saatoin rakastua niin paljon, että on ehkä pakko käydä noutamassa mamman nurkista pölyttymästä jäätelökone ja kokeilla että miten sellasen tekeminen luonnistuis ihan noin niiku itteltään. 

Miksen oo ennen maistanut? oli kyllä korkea aika!! Toisaalta se voi myös johtua hyvinkin paljon siitä, että nää jädet on lähteneet nyt vasta nousukiitoon. Ennen ei ole tainnut ihan kauheasti vegaanisia jädejä olla, mutta kuluneen kesän aikana ne ovat mun ymmärtääkseni ottaneet ainakin suomessa tulta allensa, ja hyvä niin.

Ja voin luvata, että jos nyt oikeesti innostun kokeilemaan jäden tekoa. Niin tulette siitä kyllä aivan varmasti myös kuulemaan miten se meni noin niinku omasta mielestä.. (kaikki kaverit varmaan jo kikattelee sielä valmiiksi, kun tietävät kuinka taitava keittiössä mä olenkaan heh.)

POPUP3   Lauralla & Liisalla on oikee tekemisen meininki

Kuitenkin nää tytöt palvelevat teitä hymyssä suin tän viikon lauantaihin saakka Ravintola helmen alakerrassa. Suosittelen jätskinhimoisia siis hakeutumaan sinne välittömästi huonosta säästä huolimatta!
 

0 CMNT/S:

Post a Comment

 

JOAZZA | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet