20150825

V L O G G A A V A VALOKUVAAJA KAUNOTAR

Moikka! Siitä onkin pitkä aika, kun oon viimeks ollut täällä Youtubettajien parissa. 
Tän postaus sarjan idea on siis tuoda esiin mun vloggaavaa puolta myös täällä blogssa. Ja uskon mun lukija listalta löytyvän niitä, ketkä katsovat / seuraavat myös vloggaajia, joten toivon teidän löytävän uusia upeita kasvoja myös tätä kautta. Tässä nyt olisi siis taas yksi lemppari mun tilaus listaltani: PAULETTEPaula on mulle & varmaan monelle muullekkin teistä tutumpi hänen bloginsa kautta: PAULETTES jossa ainakin itse olen hänen elämäänsä tainnut seurata ihan alkumetreiltä, mutta hypin riemusta silloin, kun huomasin hänen olleen kiinnostunut videoblogeista myös.
Paula ei ole kauaa tehnyt videoita, mutta julkaisee niitä todella aktiivisesti, joka on omasta mielestä tosi isoa plussaa kanavassa. Videot ovat visuaalisesti kauniita ja kanavan sisältö on just sitä mitä itse etsin katsottavaksi: pieniä videoprojekteja sekä päivittäisvlogeja, ah ihanuutta!

Paula on siis myös valokuvaaja, ja hänen ottamat kuvat miellyttävät erittäin paljon ainakin omaa silmääni. Käykää siis ihmeessä katsomassa hänen FACEBOOK sivunsa & tämä video mistä kaikki on saanut alkunsa:

6 CMNT/S:

 1. O o OO, Paula on kyl huippu ja jotenki tän postauksen jälkee alko heti tehä mieli kuulla lisää sun seutalistasta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voit kattoo mun youtuben suosittelut kyllä ;) ja tolta suosittelen tägin alta löytyy aikasempi. Mut joo, yritän ainakin kerran kuukaudessa saada tälläsen ulos! (multakin kun loppuu kuitenki jossain vaiheessa ku oon karsinu niitä niin paljon viime aikoina)

   Delete
 2. siis noi paulan videot on kyllä jotain niin upeita, että en ees käsitä !! :o <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. eli en ole ainoata laatuani joka niitä fiilistelee todella paljon. varsinkin kun kaikki naamat ketä yleisimmin videoilla esiintyy on mulle somesta tuttuja jollain tapaa, niin on ihana seurailla :) paula on vaan tajuttoman taitava siinä mitä tekee!

   Delete

 

JOAZZA | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet