20150828

ILMASSA ON SYKSYISET VIBAT


IMG_1075Nahkatakki, Vero Moda | Kaulakoru, H&M | Pallopaita, Kirpparilta | Huivi, Mummin tekemä

Näin sateisin Perjantai päivän kunniaksi vähän syksyisen oloisempia kuvia & asua olis tarjolla teille. Tää on sellanen asukokonaisuus, jota mun päällä näkee ihan jatkuvasti vähän viilemmillä keleillä - simppeli, mutta erittäin toimiva kokonaisuus yhdistettynä vielä sukkahousut ja sortsit. Nää kuvathan on edesmenneeltä keväältä, ihan niiden viimeisten viileiden kevätpäivien ajalta, mutta sopivat hyvin myös tähän syysmeininkiin mun mielestä. Vai mitä te ootte mieltä, toimiiko?

Yks asia on muuten mitä ootan vaan syksyssä: nimittäin että pääsisin käyttämään taas noita muhkeiita mummon tekemiä kaulahuiveja. Ne on sellanen mun tavaramerkki, josta saa aina välillä kuulla kadullakin! ah, rakastan vaan niin paljon tollasia överi överi isoja kaulahuiveja. 
Kiitos siis mummo, kun jaksat aina vuodesta toiseen neuloa niitä! <3
 KAKSMINUA

Mä elän aina ikuisen kesän toivossa, mutta jälleen kerran on kai huomattava se karu totuus, että kesä alkaa väistymään pois tieltä. Lehdet muuttuvat hurjaa vauhtia keltaisen suuntaan & viimeistään, kun huomaa näiden sadepäivien jatkuvan päivästä toiseen on harmillista toivotella hei heit taas hetkeksi lämpimille keleille.

Mä nyt kuitenkin tahdon olla ikuinen optimisti, ja toivon sormet ja varpaat ristissä, että vielä saatais muutama päivä ees nauttia niistä helle keleistä. Jotain vastaavaa oltiin mun ymmärtääkseni jopa lupailtu mahdolliseksi vai am i wrong? Mä kuitenkin oon kerrankin valmistautunut hyvissä ajoin, ja ostellut kaikenlaista viileemmille keleille. Esimerkiks niitä villapaitoja tuli hamstrattua muutamat aleista & ensimmäistä kertaa vuoteen jopa ihan oikeet farkut!? Jep, ihan hullukshan sitä on taidettu heittäytyä :D

Meikäläinen valmistautuu viikonlopun viettoon nyt & otetaankin suunta kohti mun koti kotia. Onkin ollut mamman pöperöitä taas ikävä, haha! 

IMG_1072  

2 CMNT/S:

  1. Ihania kuvia Joanna, toimii! Ja äähh John Mayer <3 Ihanaa viikonloppua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hyvä että toimii! ja mä salaa toivon et john tulis ensvuoden flowhun <3 toivottavasti sullakin oli ihana viikonloppu! :)

      Delete

 

JOAZZA | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet