20150509

VIIKONLOPPU M E I D Ä N KANSSA

Me ollaan tunnetusti paremman puoliskon kanssa mukavuuden halusia & fiilistelijä ihmisiä. Pitkä talvi tuntu todella raskaalta meille molemmille, kun ainoa tapa miten kerkesi rentoutumaan, oli röhnöttää sohvanperällä. Anssin synttärit kuitenkin läheni kovaa vauhtia, ja päätin, että se on hyvä syy ottaa vähäks aikaa happea ja viettää viikonloppu jossain muualla, kuin täällä pk seudulla. Erittäin vahvaksi kiinnostuksen kohteeksi valittiin kylpylä loma, ja oltiinkin kyllä automaattisesti samaa mieltä, että mihin kylpylään halutaan.

Tuttuun tapaan tykättiin ottaa kamerat mukaan, ja reissulta tulikin tosi paljon videomatkua kuvatuksi.
Anssi sitten kokos pätkät yhteen, ja tässä voittekin nähdä lopputuloksen:Reissu oli kokonaisuutenaan todella onnistunut, ja ainakin aina kun ite katon tätä videota, niin tekee kyllä mieli palata takaisin altaiden ja hotelli aamupalan ääreen. Kivana lisänä oli kyllä ehdottomasti tuo, kun päästiin vähän tarkemmin kiertelemään ympäri Turkua mun henk. kohtaisen oppaan ansiosta. Ihan tosi huikeeta, että sellanenkin mahdollisuus sattui kohdalle.


Jos itse kiinnostuit  mahdollisesta kylpylä lomasta, niin tästä linkistä pääset kylpylän sivuille.
Me olimme todella tyytyväisiä viikonloppuumme. Kiitos siis mahdollisuudesta Sokos Hotel Caribia!

Oottekste käyneet koskaan kyseisessä kylpylässä, ja jos olette, niin mitä mieltä olitte kyseisestä paikasta? :-) 

2 CMNT/S:

  1. Caribia on ihana paikka käydä pulikoimassa, mutta se on myös mun pahin painajainen :D Silloin kun vielä olin pieni ja asuin Naantalissa (tuollaisia vesipuistoja ei vielä silloin ollut). Ja kun tuo Caribia viimein tuli niin halusin niin kovasti mennä sinne uimaan. Ainut keino millä sinne pääsin oli pyöräillä.. isäni on kyllä ihana. Mainitsinko jo että matkaa oli semmonen 20km suunta. Muuten tosi ihana paikka kyllä <3

    ReplyDelete
  2. Mitkä asetukset sulla on kamerassa kun kuvaat videoo? Jos kuvaat tolla canon 600D? Koska mulla jostain syystä siihen tulee sellaset aivan jäätävät mustat reunat sen videon ympärille, enkä osaa tehdä mitään millään että saisin ne pois. ole kiltti auta mua D:

    ReplyDelete

 

JOAZZA | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet