20150509

E S P A L L A

Ennen kun mä voin julkaista muodonmuutoksen jälkeisiä kuvia on näistä vanhoistakin päästävä eroon. Nää näpsyt on yksi osa Jeren kouluunhaku tehtäviä, joihin hän tahtoi minua kuvata. Meijän sessio taisi kestää alle viitisen minuuttia, ja tässä näkyy osa kyseisistä kuvista. Ite tykkään, mutta entäs te? 

Ulkona on upee keli, ja meillä oliskin visiona lähteä kuvaamaan tänään vähän isommalla porukalla kuin yleensä. 
Katsotaan mihin me oikein päädytään! Ensviikolla kans starttaa taas viikon vlogiputki, joten pyrin jakamaan jokaisen niistä ainakin ensiviikolla teille. 
Miltä tää kuulostaa? Vitsi mulla on kyllä teille paljon höpöteltävää, toivottavasti kerkeisin ensiviikolla kertomaan  teille kaiken mitä mulla on teille kerrottavanani. 
Nyt kuitenkin painun suihkuun, ja ruuan lämmitykseen, tsau!
 KUVAT  JERE VIINIKAINEN


10 CMNT/S:

 1. Wau miten ihania kuvia susta! <3 Lähde joskus mun kanssa kuvaamaan? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos ihana ! & joo todellakin kesällä mennään :3

   Delete
 2. Upeita kuvia ja upea sinä ♥ Innolla oon odotellut sun vlogeja, vihdoin niitä on tulossa! Ois siistiä lähtee joskus sun kanssa valokuvaamaan, miten ois? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hassua kun tähän postaukseen tuli kaksinkerroin pyyntöjä xd mutta tottakai llähden kesällä mielelläni! & toivottavasti olet vloggeista nauttinut nyt :)

   Delete
 3. Moikka joanna!
  Ensinnäkin, näytät tosi upeelta:-)
  ja tää ei mitenkää nyt tähän liity, mutta kun kerroit videollas tuosta -7kg muutoksesta, rupesitko ruokavalion ohella urheilemaan? ois kiva tietää kuin tää sulla kävi. :) hyvää loppukesää, toivottavasti törmättäis joskus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Voin jossain kohtiin tehdä asiasta videon / postauksen kyllä. Mutta juu, ruokavalion ja VARSINKIN säännöllisen vedenjuonnin lisäys on vaikuttanut :) en liiku, muuta kun liikun paikasta a paikkaan b . Mahdollisesti yritän aina kävellä tai pyöräillä joka paikkaan :) mutta tosiaan, voin joskus tehdä asiasta videon tai poostauksen, kun koen ajankohtaiseksi kertoa siitä tarkemmin ja on itselläkin asioista tietoa enempi!

   kiva että kommentoit! toivottavasti törmätään joskus :)

   Delete
  2. kiva kuulla, jään odottelemaan sitä siis :) !
   ja innolla ootan missä päin pk-seutua suhun joskus törmäilis! hih, pieni mutta silti suuri alue.

   Delete
  3. haha hui toivottavasti törmäämme!
   muistat sitten tulla nykäsemään vaaan hihasta :)
   ja tossa oot niin oikeessa pieni mutta silti niin suuri alue.

   Delete

 

JOAZZA | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet