20150728

I L O S A A R I ROCK 2015

Silloin kun oli hellettä kokonainen viikonloppu koristeluna parilla isolla sadekuurolla, nukuttiin teltassa neljä yötä ensimmäistä kertaa vuosiin, tanssittiin ja huudettiin äänihuulet lähestulkoon rikki niin, ettei ääni enää kulkenut. Itkettiin niiden koskettavien biisien muistoille sekä mentiin täysin sanattomaksi siitä miten musiikki vaikuttaa niin kuin se meihin voi vain vaikuttaa. Tanssittiin yön pieninä tunteina hitaita juustodiscossa & perjantai yönä festarialueen ulkopuolella oli ehkä parhaimmat reivit rakkaiden ihmisten ympärillä. Katseltiin ilotulituksia teltan sisältä laulaen samalla Placebon tahdissa & syötiin mitä upeampia vegesafkoja festari kojusta. Uudet tuoksut & maut kotiintuotuna. Niin monen monta uutta kokemusta rikkaampana.

Nää oli mun ensimmäiset oikeat festarit - ja oikealla meinaan siis sitä, että yövytään teltassa & eletään koko viikonloppu siellä festari alueella.
Ja voi äiti kun se ilosaarirock meitä kohtelikin hyvin!

ILOSAARI1 ILOSAARI10 ILOSAARI5 ILOSAARI4 ILOSAARI3 ILOSAARI7 ILOSAARI8 ILOSAARI12 ILOSAARI9 ILOSAARI6Kokosin tähän myös parhaat vedot niiltä artisteilta, keitä kävin festareilla katsastamassa - ehkä joku löytää jotain uutta kuunneltavaa samalla.
 
Erikoismaininnan kuitenkin tahdon antaaa viimeisen kuvan herralle - itse nerolle. 
Samuli Putro Joensuun sinfoniaorkesterin säestämänä.. 
En tiedä mitä muuta sanoa, kun että olen helvetin onnellinen siitä, että kuulin & näin sen mitä näin & kuulin. 
Lähes jokainen kappale itketti jo pelkästään sillä runollisuudellansa, 
mutta että kun lähes jokaiselle kappaleelle löytyy merkitys tästä lyhyestä elämästä. 
Toivottavasti muutkin pääsevät näkemään sen, mitä me näimme. 
Ehdottomasti viikonlopun mieleenpainuvin.

Loppusummana voin siis ilokseni kertoa, että on ne festarit sitä ihmisen parasta aikaaa. & että PMMP on kuulemma ensi vuoden lauantaina toisiksi viimeinen esiintyjä - kuulostaa yhteenlaskettuna siltä, että ensivuonna otetaan uusi kierros!  

Oliks teistä kukaan paikalla? Mikä jäi päällimäisenä mieleen?

8 CMNT/S:

 1. Ihana postaus, kauniisti kirjotettu. Meiän ilotulitustelttanökötykset <3

  ReplyDelete
 2. Itelläki oli tuo tän vuoden ilosaarirock ekat festarit ja todellaki aijon mennä uudestaan! Mun lemmpareita oli Putro ja Apulanta eturivistä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. putro oli kyllä loisstava ja itseasiassa oltiin mekin apulannan eturivissä! tosin sielä sivussa, ettei se nyt toodellakaan ihansama asia oo, kun että ois päässy siihen ihan lavan eteen. oli kyllä huikeeta!

   Delete
 3. Happiness <3 Mahtava juttu että festarit suju noin kivoissa merkeissä :) kiva postaus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. onnellsuutta ei kyllä tosta viikonlopusta puuttunut! hah, kiiitos paljon <3

   Delete
 4. ihana postaus ja hyviä kuvia :) yhdyssaamavirheet kyl otti aika pahasti silmää :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha kuulen tota usen. En oo äidinkielen taitonen kirjoituksessa. Mut ois huisia jos joku niitä huikkaisi sieltä. sehän on ainoo tapa miten tässä vois oppia enemmän kirjoittamisesta :) kiitos palautteesta!

   Delete

 

JOAZZA | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet