20150723

SE T U L E E TAAS

TUBECON

TUBECON 2015 

"On suurin koskaan Pohjoismaissa järjestetty YouTube-yhteisön livetapahtuma, jota on vaikea asettaa mihinkään tiettyyn muottiin. Se on konsertti, festarit, messut, torimiitit, kaikki yhtä aikaa ja yhden katon alla. Se on tubettajien puuhamaa, jonka ohjelmassa on mm. räjähtävä liveshow, meet&greettejä, eri genrejen paneeleita, kilpailuja, livepelaamista, hulluja haasteita sekä aikuisparkki, johon voi jättää aikuisensa turvallisesti tapahtuman ajaksi. "
Näin videoita tekevänä henkilönä multa kysytään tätä kysymystä aika usein "oletko tulossa tubeconiin?" - Vastaus on KYLLÄ & niin on moni muukin! 
Itse en tosin ole siellä koko iltaa viettämässä, sillä FLOW -festivaalit ovat samaisena viikonloppuna, ja ikävä kyllä menevät aika paljon enemmän edelle aikatauluissaan. 
Mutta minun katsojilleni tiedoksi, ketkä tätä blogia lukevat, niin mulla on kyseisessä tapahtumassa yksi paneeli, josta en viellä tiedä tarkkaa aikaa, mutta kuulemma sijoittuu klo 17:00 paikkeille. Ilmoitan kyllä viellä videoitse varmasti asiasta lisää!

Toivottavasti siis minä & sinä näemme tubeconissa. 
Liput sekä muut tiedot tapahtumasta löydät TÄÄLTÄ!

0 CMNT/S:

Post a Comment

 

JOAZZA | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet