20150707

V A P I A N O

Kännykät narikkaan vierekkäin pöydälle treffailun ajaksi, hyvää ruokaa, kylmää juomaa ja kaunis lämmin kesäilta. Tässä ainekset onnistuneille parituntisille treffeille.

Ollaan ystäväni Kikin kanssa just niitä ihmisiä, jotka eivät jaksa katsella toista nenäkiinni puhelimessa, tai saatika sitten itse olla se kännykkään tuijottelija. Ja varsinkaan kun ei oltu nähty moneen kuukauteen, niin ei kyllä tahdottu todellakaan vilkaistakaan puhelimeen päin pariintuntiin. Suosittelen kokeilemaan tätä kikkaa puhelinriippuvaisen ystävän kanssa. Tietysti niin, että kumpikin siihen suostuu! 

KUOLAASI IMG_2697 IMG_2704

Istuttiin tuossa viikko takaperin siis iltaa Vapianon upeella terassilla lämpimän kesäillan kunniaksi.
Itse ei tuu kauheesti helsingin keskustassa hengailtua tolleen terassi meiningeissä, niin tää oli tosi ok vaihtelua katsella kiireisiä ihmisiä kun itsellään ei ollut mihinkään kiire. Ja kun kylmä yllätti, niin vapianosta saa ympärilleen noita vilttejä lämmittämään, ettei kenellekkään tule kylmä ainakaan.

Istuskeltiin siinä sitten muutama tunntinen puhuen viimeisien kuukausien tapahtumista. Paljon on kyllä tapahtunut lyhyessä ajassa, mutta siitähän aidon ystävän tunnistaa, että vaikka oltaisiin vuosiakin erossa, niin pystytään aina jatkamaan siitä mihin viimeksi jäätiin.  

Mitä te tykkäätte tuosta Vapianon terassista? Ootteko käyneet?

4 CMNT/S:

 1. Toi vapianon terassi on kyllä kiva, aina kun ei jaksa miettiä safkapaikkaa niin toi on hyvä ja varma valinta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. JEP ihan loistava kyllä! Ja hyvät juomat ;) heh

   Delete
 2. kauniita olette molemmat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon <3 vitsi piristi päivää tää kommentti!!

   Delete

 

JOAZZA | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet