20150901

J U H A N N U S

aaaa

Pidennetty viikonloppu Saimaan rannoilla. Ah, se tietäis ainoostaan Juhannuksen viettoa!
Jänisteltiin vähän lähdön kanssa, sillä täks juhannukseksi oltiin luvattu niin surkeeta ilmaa, että ruvettiin laskeskelemaan tahdotaanko me lähteä ruuhkaan ajamaan ja että olisiko se kaiken sen arvoista jos jouduttaisiin istua vaan mökissä. Onneksi kuitenkin lähdettiin, sillä ilmat olivat kerrankin meidän puolella!

Joo kyllähän vettä satoi kuin esterinperseestä sen ajomatkan ajan, mutta sitten tapahtui jonkin sortin ihme ja se lakkasi ihan täysin. Eikä tainnut muuten sitten sataakkaan enää koko viikonloppuna. Vaikkei saatu siitä huolimattakaan nauttia äiti auringosta varmaan kuin yhteensä muutaman tunnin koko viikonlopun aikana..
Säät ei kuitenkaan meidän menoa haitanneet missään kohtaa & me tehtiinkin rentoutumisen lomassa vaikka mitä kivaa.

H37A3167 IMG_2328 collage

Poltettiin kokko joka sisälsi mm: Yhden ränsistyneen huussin käännettynä ylösalaisin, parinvuoden takaisen joulukuusen (jonka näette komeasti kuvassa palavan) sekä kolme veneellistä lähes hylätyn mökin rompetta kuten: muutamat valokuva-albumit, kaksi eteisen jakkaraa & sen ällöttävän räsymaton.

Voisin siis todeta jonkun naapurin mahdollisesti vuodattaneen muutaman kyyneleen tän juhannuksen takia. Tai ainakin näihin esineisiin liittyneiden muistojen.
On varmasti moni ainakin kyseisessä huussissa istunut tovin jos toisenkin.

H37A3294 H37A3270 pp

Tän lisäksi saunottiin tottakai joka ilta pitkään, käytiin patikoimassa metsässä lähes kohtisuorilla kallioilla & katsastelemassa maisemia, uitiin, kalastettiin, asennettiin laituri, makoiltiin, syötiin taivaallista ruokaaa & hyvin sekä tottakai kuunneltiin retro radiota, koska se vaan kuuluu mökkeilyyn.

Tää oli sellanen viikonloppu, jota pidetään yhtenä kesän kohokohtana. Se sijoittui niin hyvään kohtaan, ja meistä kumpikin sai tuosta viikonlopusta niin paljon irti. Luonto on vaan niin voimauttava ympäristönä jo pelkästään. Se tuli taas kerran huomattua.

H37A3137

& hei pakko vielä mainita! Sillä noi Rukan retroliivit on ehkä hienoimmat pelastusliivit mitä oon ikinä elämässäni nähnyt. Toivoin salaa, että ne sais ottaa mukaan tänne pk seudulle. Rakastuin jostain syystä ihan ultimaattisen paljon niihin!

Toivottavasti teillä oli ainakin yhtä maaginen & rentouttava juhannus mitä meillä oli!

0 CMNT/S:

Post a Comment

 

JOAZZA | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet