20150917

NAHKATAKKINEN TYTTÖ

Heipä hei pitkästä aikaa! Vihdoin & viimein alan olemaan taas elävien kirjoissa ja selvinnyt tästä kauheasta työputkesta. Oon nimittäin viimeiset 2,5 viikkoa painanut menemään ihan niiden oikeiden töiden parissa, jonka jälkeen oon sitten aina tahtonut vaan rentoutua ja hengittää rauhassa kaikkien sosiaalisten tilanteiden jälkeen mitä päivän aikana oon kokenut. Jossen jo tarpeeksi kerennyt siis hypettää, niin sanotaan se nyt vielä kerran: IHANAA kun saa vaan olla!

IMG_4417 ooo

HATTU, H&M | TAKKI, VERO MODA | HAME, BIKBOK | KENGÄT, NIKE 

IMG_4425

Mulla ei kuitenkaan tästä puheripulista & elämän ihanuus hypetyksestä valitettavasti tänään liikene teille mitään. Sillä teksti ei vaan kertakaikkisesti tunnu kulkevan tänään ei siis yhtään. Kuitenkin eikös jokaisesta asusta pitäis sanoa jotain aina tälläsissä asun esittely postauksissa?

Voin kertoa, että tää on yks mun tän hetken lemppari kokonaisuuksista. Hattua olen kyllä rakastanut jokaisen 20euron kolikon eestä niin monesti, että hattuseni on kyllä lössähtänyt jo ihan muodottomaksi. Etsinnässä oliskin uus & ehkä vähän vankempaa tekoa oleva yksilö, muttei vielä toistaiseksi sellaista oo vastaan kaupassa kävellyt. Nahkatakki on viisi vuotta sitten ostettu kirpputorilta, ja olen sen löytänyt käyttööni vasta viime syksynä. Olen kyllä hyvin onnellinen siitä, että joskus sen päälleni löysin siellä eurosetin pukukopissa. Ja sitten on tuo hamonen. Se on mulle vielä todella kaukaa haettu, sillä he ketkä mun elämääni on vähänkään pidempään seuranneet tietävät vallan hyvin sen, että hame joannan päällä on ennennäkemätöntä.. No mut hei se on nyt tapahtunut kuitenkin.. Rakastuminen hameisiin nimittäin. & lisää on tulossa... Ainakin ton mun ostoslistan perusteella.

Mä palailen pikaisemmin kuin te osaatte aavistaakkaan. Toivottavasti teillä on ollut ihana viikko & muistakaa hengähtää välillä!

4 CMNT/S:

  1. Oi, niin kiva asukokonaisuus ja mahtavat kuvat tässä postauksessa. :) Nahkatakit on kyllä ihan yksi syksyn ykkösjutuista!

    ReplyDelete
    Replies
    1. voii kiitos paljon! en ite oo aikasemmin ooikeastaan ollut mikään nahkatakki tyyppi, mutta vuos sitten mä ehkä vähän niinku rakastuin ja sille tielle on jääty :D

      Delete

 

JOAZZA | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet