20150407

A U R I N K O O ODOTELLESSA

Moikka! Oon elellyt aikalailla hiljaiseloa, myönnettäkööt se hetialkuun. Tänään kuitenkin on päivä, jolloin tekee mieli kirjoittaa. Kuvituksena saa nyt toimia nää monia viikkoja vanhat pokkarikuvat. Tarkoituksenani oli siis tulla vähän kertoilemaan kuulumisia, meininkejä.. kylte tiiätte!

DSCN0084

Kaksi viikkoa hiljaista eloa, viimeinen viikko meneillään työharjoittelussa. Mitkäkö fiilikset? No aika pirun hyvät! Oon kyllä viihtynyt paikassa, jossa saan harjoitteluni suorittaa, mukavien ihmisten ympäröimänä. & nyttenhän tosiaan suoritan parhaillaan näyttöviikkoa, jännää, mutta samalla niin helpottava tunne tietää, että kohta on koulut vihdoin ja viimein ohitse & elämässä saa siirtyä eteenpäin vihdoin!

Kävin kans katsomassa vähän mun tulevaisuutta Helsingissä, siitä en tahdo vielä paljastaa mitään, mut sanotaanko näin, että kesällä tapahtuu erittäin jänniä asioita & isoja muutoksia mahdollisesti.

DSCN0083

Mut silleen ihan yleisesti, niin kyllä voin myöntää että on huonoja päiviä ollut paljon, myös aktiviteettia on ollut paljon & omaa aikaa on myös keretty viettelemään jonkin verran. Lähetettiin ystävän kanssa hakemus maailman koleimpaan kesätyöhön & oon tainnut vipeltää Järvenpää - Helsinki väliä kun mikäkin duracell pupu viimeaikoina kahdilla sakoilla varustettuna.. voi kyllä mun huono-onnisuus ei todellakaan oo haihtunut mihinkään.. Nimittäin noistakin molemmat on ihan tyhmistä, tai jopa itsestä epäriippuvista syistä saatuja.. äh.

Tahdoin myös vielä kiittää tuhannesti taas tämän blogin vastaanotosta. Oon törmännyt muutamiin tän blogin lukijoista viimeviikkoina, & palaute jota oon saanut on vaan motivoinut mua kirjoittamaan. Tälläkin hetkellä tuolla luonnoksissa on teille vaikka mitä herkkuja tuloillaan, kuhan aika antaa siihen periksi. Mutta siis, kiitos erittäin paljon palautteesta, motivoinnista & siitä ylipäätään että jaksatte näitä mun hölmöyksiä lukea & kommentoida (sydän). Se merkitsee mulle ihan todella paljon!

Nomutta, oisko siinä nyt pahimmat kivet sydämeltä tällekertaa. Mun nukkumaanmenoaika lähenee kovaa vauhtia nimittäin.
Ei muuta kun tsemppiä kaikille tähän viikkoon & pitäkää mulle peukkuja pystyssä!

4 CMNT/S:

 1. 7 sec sitte tuli bloggerii vitst oot pro!! Ja oot aiva tajuttoman kaunis, sovitte hyvin Anssin kans yhtee<3 love<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lovee sinnekki päin<3 kiitos paljon, tämä merkitsee!

   Delete
 2. Oisit päässy näytöstä läpi ilman et kehut mitä ;)

  ~Tea

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saatoin hymyillä tyhmän leveesti, voi ihana sä xd!

   Delete

 

JOAZZA | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet